Izrada Web Sajta

Izrada web sajta je početna tačka za veću online prisutnost, veću posetu ili porast prodaje proizvoda ili usluge. Sada kada imate firmu morate naći put do potencijalnih klijenata. Kada započinjete posao, važno je da postoji i internet prezentacija vaše firme, odnosno web sajt. Ponekad je važnije da imate web sajt nego poslovni prostor. Zapravo, web sajt jeste vaš poslovni prostor na internetu. U nekim poslovnim granama web sajt može biti sasvim dovoljan za vođenje uspešnog posla. Dakle, korak broj jedan je izrada web sajta, korak broj dva je optimizacija web sajta, a potom sledi reklamiranje na internetu.

Šta Dobijate?

Izrada web sajta do 10 strana. Postavljanje web sajta na server. Otvaranje mejlova. Prijavljivanje sajta na vodeće pretraživače.

Koji Sajt?

Mi radimo CMS sajtove, odnosno sajtove na kojima možete praviti i menjati sadržaj bez posebnog tehničkog znanja.

Koliko košta?

Cena izrade web sajta do deset strana je 300 eura. Rok izrade je 3 radna dana nakon što dobijemo sve tekstove i slike koje želite na sajtu.

Održavanje Sajta

Radimo održavanje sajtova koje smo mi radili. To podrazumeva tekstualne i grafičke izmene na web sajtu, unos dokumenata, fotografija, videa i slično.

Dodatne Usluge

Ukoliko mi pišemo sadržaj sajta to je dodatnih 80 eur. Svaka naredna strana teksta je 15 eur. Prevod sajta na engleski jezik 15 eur po A4 strani.

Cena Održavanja Sajta

Cena za održavanje sajta je na mesečnom nivou 30 eur odnosno 300 eur na godišnjem nivou.

Zatražite Predlog Strategije i Budžeta!

 • Ključne Reči u Google Ads Kampanji
  Ključne Reči u Google Ads Kampanji Istraživanje i organizacija ključnih reči je jedna od najbitnijih stvari -a moguće i najbitnija- koje moramo da odradimo prilikom postavljanja Google Ads kampanje. Ovde ćemo probati da opišemo neke osnove u vezi sa organizacijom ključnih koje nam mogu pomoći u…
  Napisano u petak, 30 oktobar 2020 13:07 Opširnije...
 • 20 stvari o Instagramu!
  20 stvari o Instagramu! Ukoliko koristite Instagram što privatno što u poslu za oglašavanje i promovisanje svog brenda, proizvoda, usluge, zanimaće vas naša lista od 20 stvari koje niste znali o ovoj društvenoj mreži.
  Napisano u petak, 15 februar 2019 07:59 Opširnije...
 • Google Analytics - Pratite rezultate
  Google Analytics - Pratite rezultate Kada se oglašavamo na internetu važno je da pratimo koji vid oglašavanja nam donesi najviše rezultata. U ovom postu ćemo vam pokazati kako da lako pratite rezultate vaše internet kampanje u Google Analytics-u. Ako imate Google Adwords kampanju, i ako…
  Napisano u petak, 19 oktobar 2018 07:56 Opširnije...