Google Ads

Naše Google Ads kampanje su fokusirane na profit. Posao kampanje na Google-u je donosi novac, u suprotnom ne služi ničemu. Naš tim će zajedno sa vama naći rešenje kako da ne gubite novac oglašavanjem već kako da ono bude održivo i profitabilno.

Šta spada u Google kampanju?

Izrada plana oglašavanja i strategije. Odabir ključnih reči. Izrada oglasa, oglasne poruke, slogana. Izrada banera za Google Display kampanje. Praćenje kampanje na dnevnom nivou i njena redovna optimizacija.
Analiza rezultata i mesečni izveštaj. Preporuke za dalje.

Istraživanje

Istraživanje je jedan od najbitnijih zadataka priliko odabira strategije za oglašavanja na Google-u.
Kad vi govorite o svom proizvodu mi slušamo. Mi želimo da naučimo sve o vašem poslu, ko su vaši klijenti, ko je vaša konkurencija, koliko ste u mogućnosti da platite klik u Google pretrazi.

Saradnja sa klijentom

Mi želimo da radimo zajedno sa vama, ne za vas. Za uspešnu saradnju važno je da postoji uvažavanje, bezuslovna iskrenost i poverenje. Naša saradnja je dvosmerna ulica. Naš posao je da vam donesemo profit, a vaš posao je da poslušate naše savete i naučite nas o vašem poslu.

Kako do poverenja?

Šta se dešava u ranim fazama, kada tek treba da vam se dokažemo, a mi ne donosimo rezultate? U tom slučaju, mi ćemo se postarati da su Analytics i praćenje konverzija pravilno podešeni. Pratićemo svaki klik i naći način da razlučimo zašto taj klik ne donosi profit.

Zatražite besplatnu izradu plana i strategije

 • Ključne Reči u Google Ads Kampanji
  Ključne Reči u Google Ads Kampanji Istraživanje i organizacija ključnih reči je jedna od najbitnijih stvari -a moguće i najbitnija- koje moramo da odradimo prilikom postavljanja Google Ads kampanje. Ovde ćemo probati da opišemo neke osnove u vezi sa organizacijom ključnih koje nam mogu pomoći u…
  Napisano u petak, 30 oktobar 2020 13:07 Opširnije...
 • 20 stvari o Instagramu!
  20 stvari o Instagramu! Ukoliko koristite Instagram što privatno što u poslu za oglašavanje i promovisanje svog brenda, proizvoda, usluge, zanimaće vas naša lista od 20 stvari koje niste znali o ovoj društvenoj mreži.
  Napisano u petak, 15 februar 2019 07:59 Opširnije...
 • Google Analytics - Pratite rezultate
  Google Analytics - Pratite rezultate Kada se oglašavamo na internetu važno je da pratimo koji vid oglašavanja nam donesi najviše rezultata. U ovom postu ćemo vam pokazati kako da lako pratite rezultate vaše internet kampanje u Google Analytics-u. Ako imate Google Adwords kampanju, i ako…
  Napisano u petak, 19 oktobar 2018 07:56 Opširnije...