Ko su pa Istraživanja & Mediji?

Istraživanja i mediji je agencija za digitalni marketing koju čini tim sa iskustvom od preko deset godina. Većina naših klijenata je sa nama godinama, i tu ne računamo svoje rođake i prijatelje koji su se oprobavali u raznim poslovnim poduhvatima uz našu besplatnu podršku. Pridružite nam se!

Jednom prilikom vlasnik prodavnice zainteresovan da oglašavanje pitao nas je: "Koliko košta da mi samo pustite reklamu? To sigurno nije neka nauka!"
Naš odgovor je uvek da je oglašavanje itekako nauka, nešto što učimo svakog dana, nešto na čemu radimo i nešto što vama i nama treba da donese novac. Nego šta nego nauka!

Istraživanja i mediji nije jeftina agencija i ako želite jeftino oglašavanje na internetu, mi nismo najbolji izbor. Ali, ako želite da vaš posao zarađuje novac i ako želite svoju ličnu agenciju čiji tim će imati isti interes kao i vi, a to je da imate profitabilan posao, onda se razumemo.

Mi smo prilično dobri u onome što radimo!
A ako nismo, nećemo vam naplatiti!

Šta podrazumeva naša saradnja?

Mi volimo svoj posao, volećemo i vaš!

Garancija na Uložen Novac

Posao reklamne kampanje je da donosi novac, i to je naš zajednički cilj. Ukoliko kampanja ne donosi profit, to je loša reklama i za vas i za nas. Zato mi dajemo garanciju na novac koji ste uložili!

Prvi Mesec Bez Troškova

Sticanje poverenja u agenciju za digitalni marketing kojoj ste poverili svoj posao i zaradu se ne dešava preko noći, zato vam mi obećavamo prvi mesec bez ikakvih troškova!

Naplata po Dovođenju Kupca

Troškovi angažovanja agencije za digitalni marketing mogu biti veoma visoki. Zato kod nas možete platiti i delom zarade onda kada vam dovedemo kupca!

Email Marketing Platforma

Koristimo platforme koje pomažu oglašavanje bilo kojeg proizvoda ili usluge koji se prodaju online. Naši alati služe da pružimo kupcu nezaboravno iskustvo putem emaila.

Landing Page Konsultacije

Landing Page je stranica na koju sleće vaš kupac nakon što klikne na oglas. Ova stranica mora biti nastavak oglasa koji smo osmislili. Oglas i Landing page moraju biti usklađeni.

Prodajne Skripte za Zaposlene

Poboljšaćemo prodaju tako što ćemo vašim zaposlenima obezbediti prodajne skripte uz pomoć kojih će svaki poziv potencijalnog kupca koji je došao preko oglasa završiti kupovinom!

Potpuna Transparentnost

U ovom poslu transparentnost je od velike važnosti. U svakom trenutku morate znati na šta se vaš novac troši. Naš posao je da se postaramo da su Analyitcs i praćenje konverzija pravilno podešeni. Pratićemo svaki klik kako bismo ga pretvorili u kupca!

Redovni Mesečni Izveštaji

Svakog meseca dobijate detaljni mesečni izveštaj o vašoj reklamnoj kampanji. Mi se trudimo da izveštaji budu što jasniji, tako da ih pišemo jezikom koji svi razumemo, a koji jasno objašnjava koliko je kampanja odnela, a koliko donela novca.

Redovne Konsultacije o Napretku

Naše linije komunikacije su uvek otvorene, ali kako ne bi prošlo previše vremena između naših konsultacija, mi zakazujemo razgovor sa vama svakog meseca po izradi mesečnog izveštaja kako bismo zajednički definisali ciljeve za dalje.

Zatražite Besplatni Predlog Strategije i Budžeta!

 • Ključne Reči u Google Ads Kampanji
  Ključne Reči u Google Ads Kampanji Istraživanje i organizacija ključnih reči je jedna od najbitnijih stvari -a moguće i najbitnija- koje moramo da odradimo prilikom postavljanja Google Ads kampanje. Ovde ćemo probati da opišemo neke osnove u vezi sa organizacijom ključnih koje nam mogu pomoći u…
  Napisano u petak, 30 oktobar 2020 13:07 Opširnije...
 • 20 stvari o Instagramu!
  20 stvari o Instagramu! Ukoliko koristite Instagram što privatno što u poslu za oglašavanje i promovisanje svog brenda, proizvoda, usluge, zanimaće vas naša lista od 20 stvari koje niste znali o ovoj društvenoj mreži.
  Napisano u petak, 15 februar 2019 07:59 Opširnije...
 • Google Analytics - Pratite rezultate
  Google Analytics - Pratite rezultate Kada se oglašavamo na internetu važno je da pratimo koji vid oglašavanja nam donesi najviše rezultata. U ovom postu ćemo vam pokazati kako da lako pratite rezultate vaše internet kampanje u Google Analytics-u. Ako imate Google Adwords kampanju, i ako…
  Napisano u petak, 19 oktobar 2018 07:56 Opširnije...