Oglašavanje na Facebooku i Instagramu

Uz pomoć Facebooka i Instagrama imamo priliku da dođemo do vaših kupaca tamo gde provode svoje vreme online. Mi ćemo osmisliti oglase, pokrenuti kampanju, redovno je optimizovati, analiziraćemo podatke kako bismo vremenom privukli što veći broj kupaca. Iako Facebook kampanje izgledaju kao da se olako mogu pokrenuti, da bi se napravila kampanja koje će da donosi više novca nego što troši, potrebno je analitičko razmišljanje kao i stalna optimizacija.

Zašto Društveni Mediji?

Facebook i Instagram mogu biti dobro mesto da potražimo vaše kupce jer ljudi provode mnogo vremena na društvenim mrežama. Veliki broj kupaca donosi odluke o kupovini na osnovu onoga što su tamo.

Dopadljivi Oglasi

Mi ne pravimo oglase koji će i nama i vama doneti loš glas i oterati vaše mušterije pre nego što i vide vašu stranicu. Mi pravimo dopadljive oglase koji će zainteresovati vašeg kupca i poslati ga na vaš sajt.

Razumeti Kupca

Potrebno je potpuno razumevanje industrije i kupca kojeg tražimo. Tada je nama potrebna vaša pomoć. Mi doprinosimo svoje znanje u oglašavanju, a vi poznavanje i razumevanje svojih mušterija i industrije u kojoj radite.

Zatražite Predlog Strategije i Budžeta!

 • Ključne Reči u Google Ads Kampanji
  Ključne Reči u Google Ads Kampanji Istraživanje i organizacija ključnih reči je jedna od najbitnijih stvari -a moguće i najbitnija- koje moramo da odradimo prilikom postavljanja Google Ads kampanje. Ovde ćemo probati da opišemo neke osnove u vezi sa organizacijom ključnih koje nam mogu pomoći u…
  Napisano u petak, 30 oktobar 2020 13:07 Opširnije...
 • 20 stvari o Instagramu!
  20 stvari o Instagramu! Ukoliko koristite Instagram što privatno što u poslu za oglašavanje i promovisanje svog brenda, proizvoda, usluge, zanimaće vas naša lista od 20 stvari koje niste znali o ovoj društvenoj mreži.
  Napisano u petak, 15 februar 2019 07:59 Opširnije...
 • Google Analytics - Pratite rezultate
  Google Analytics - Pratite rezultate Kada se oglašavamo na internetu važno je da pratimo koji vid oglašavanja nam donesi najviše rezultata. U ovom postu ćemo vam pokazati kako da lako pratite rezultate vaše internet kampanje u Google Analytics-u. Ako imate Google Adwords kampanju, i ako…
  Napisano u petak, 19 oktobar 2018 07:56 Opširnije...